TULE PELAAMAAN FC KONTUUN!

Uudet pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita pelaamaan jalkapalloa. Voit tulla kokeilemaan milloin tahansa.

FC Kontu tarjoaa uusille pelaajille kahden viikon maksuttoman kokeilujakson. Sen jälkeen kustannukset koostuvat joukkueen toimintamaksusta (30-70 euroa kuukaudessa) ja vuosittain maksettavasta seuramaksusta.

Täytettyäsi lomakkeen seura on sinuun yhteydessä harjoitusajoista ja paikoista. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä ja alaikäiselle pelaajalle vaaditaan aina huoltajan tiedot. Alaikäiselle pelaajalle ei lähetetä markkinointiviestejä luvasta riippumatta.

Olet ilmoittautumassa FC Kontun joukkuetoimintaan. Pääset ilmoittautumislomakkeeseen painamalla "Siirry vastaamaan".

Seurassa on joukkueita 6-19-vuotiaille.

Alle 6-vuotiaiden kerhotoimintaan voit ilmoittautua täältä.

Aikuisjoukkueisiin voi liittyä ottamalla yhteyttä joukkuejohtajaan. Yhteystiedot löytyvät nettisivulta.

Anna alla pyydetyt tiedot, pakolliset kentät on merkitty tähdellä. Alaikäiselle pelaajalle vaaditaan aina huoltajan tiedot. Kun olet valmis, paina "Tallenna" sivun alareunassa. Tarkista tietojen oikeellisuus ennen lähettämistä.

HUOM! Jos pelaajalla ei ole omaa sähköpostia, jätä kohta tyhjäksi.