Ohjeita osallistujille

Jakomäen halli sijaitsee osoitteessa Huokotie 5, 00770 Helsinki. Hallin parkkitilat ovat rajalliset, joten toivomme että huomioitte tämän autoja parkkeeratessa. Laitetaan siis autot siistiin riviin ja välit pieniksi. Mikäli hallin parkkipaikka on täynnä, löytyy lisää parkkitilaa koulun pihalta osoitteessa Huokotie 3.

Ohjeita joukkueille

Jakomäen hallissa on pienet lämmittelyalueet. Jos mahdollista niin voitte lämmitellä myös ulkona. Lämmittelyille löytyy tilaa kenttien välistä sekä oven puoleisesta päädystä verkon takaa.

Kenttäalueelle ei saa mennä ulkokengillä, joten vaihtakaa nappikset jalkaan heti sisään tullessa. Aikuiset, huomioikaa myös itse tämä sääntö. Ulkokengillä ei tulla kentän sisäpuolelle.

5v5-joukkueet

Pelit pelataan kahdella kentällä, jolloin vaihtoalue on keskellä kenttää keltaisten viivojen välissä. Tämä alue on ainoastaan pelaajien ja toimihenkilöiden käytettävissä. Vanhemmat voivat seurata pelejä kentän laidalla, mielellään hallin päädyissä.

8v8 joukkueet

Vaihtoalueet sijaitsevat ulko-ovesta tullessa vasemmalla puolella kenttää ja se alue on tarkoitettu ainoastaan pelaajien ja toimihenkilöiden käyttöön. Vanhemmat voivat seurata pelejä kentän toisella laidalla.

Koska hallin tila on rajallinen, pienennämme kenttäkokoa molemmista päädyistä 2 metriä, jotta voimme taata paremman turvallisuuden pelaajille. Tällöin päätyrajat ja maalivahdin alue merkataan tötsillä/lätyillä näkyväksi.

Pelinohjaajat

Pyrimme tapahtumien aikana kouluttamaan ja kehittämään myös pelinohjaajiamme. Annetaan heille rauha tehdä työnsä. Palautetta pelinohjaajien toiminnasta voi laittaa Itäliigan vastaavalle osoitteeseen: niko.laakso@fckontu.fi